Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd November 2010, 01:29
he14607 he14607 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default KVM on Fedora 13- Problem with a Windows Virtual Machine.

Hi Folks,

I have set up KVM on a Fedora 13 Server using the Howto "http://www.howtoforge.com/virtualization-with-kvm-on-a-fedora-13-server" and have been able to create and use several Linux based virtual machines.

However I have problems when I try to set up Windows 2003 server (Win XP too).

I create a VM and start installing WIN2003 all goes well until it restarts. I get a message saying -
Booting from Hard Disk... A disk read error occurred.

I have tried using 3 different Win2003 install disks and also a Win XP disk, same thing each time.

Am I missing something?

Thanks
Jeff
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd November 2010, 15:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,716 Times in 2,558 Posts
Default

This might help: http://www.howtoforge.com/installing...u-8.10-desktop
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 24th November 2010, 23:30
he14607 he14607 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Thanks

Hi and thanks.
That worked really well with XP, however didn't work with 2003 Server.

The only comment I would make is that unlike the tutorial I did everything with the GUI virt-manager, I had to force the VM to stop when the Disk formatting finished.

As I can do what needs to be done on XP I'm going to ignore 2003 for now, but I'll have to play around with 2003 server later.

Thanks Again
Jeff
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
Mail problem thru windows andrusha Installation/Configuration 41 9th August 2008 21:08
virtual users... postfix (fedora 8) mangueJOE HOWTO-Related Questions 0 15th July 2008 11:16
ISPConfig DNS and virtual host configuration tips and problem Ripper Installation/Configuration 6 26th June 2007 00:29


All times are GMT +2. The time now is 05:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.