#1  
Old 4th November 2006, 16:28
SquishFace SquishFace is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Services not running..

I recently did a fresh install of ISPConfig. Everything apperaed to go smoothly, when I log-in and goto my services the only one running is MySQL. I have everything started on the server. I used the CentOS 4.4 walk through. In the ISPConfig control panel they are configured to be running as well. Any thoughts?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th November 2006, 12:40
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,487
Thanks: 813
Thanked 5,256 Times in 4,121 Posts
 
Default

Please post the output of the command:

netstat -tap
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora 4 TPS mail problem Hagforce HOWTO-Related Questions 13 10th February 2010 18:23
all services seem to be offline in the services dialog! hkaiser Installation/Configuration 9 7th June 2007 00:08
services not running - mysqld fbnewtz Installation/Configuration 23 28th March 2007 15:48
install Net::DNS chrno Installation/Configuration 4 5th September 2006 17:01
WARNING: services not running MicCo Installation/Configuration 31 4th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 09:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.