Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th October 2006, 16:37
MvincM MvincM is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 62
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Some bug in subdomain redirect (forward)

Hi,

I think I found some bug (2.2.7). If you try to redirect (forward) subdomain do some "strange" but normaly working web address like: http://www.foo.com/index.php?pr=-3 you could expect error "error_domain_forward". But normal address "http://www.foo.com/index.php" without any parameters works just fine! So the problem is in "?". Any idea how to solve that problem?

Best regards,
MvincM
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st October 2006, 09:37
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,499 Times in 4,328 Posts
Default

I guess the regular expression for the domain forward does not allow "?". I've added this to the bug list.

As temporary workaround, you may add the co-domain without a forward and then enter a apache redirect command or rewrite rule in the apache directives window.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 31st October 2006, 10:16
MvincM MvincM is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 62
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 2 Posts
 
Default

Thanks.

Rewrite rule works just fine!

Best regards,
MvincM
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PHP not processing on subdomain hybridstorm General 1 20th July 2006 13:29
Probem with mail forward nsm Installation/Configuration 9 16th June 2006 17:13
Subdomain with Webspace nsm Installation/Configuration 1 13th June 2006 10:39
Forward on subdomain, but alias as url? OnTheRun Installation/Configuration 3 9th June 2006 23:25
Can't figure out how to use subdomain for mail. SkIRmiS Installation/Configuration 1 20th September 2005 21:31


All times are GMT +2. The time now is 01:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.