#1  
Old 7th February 2008, 22:51
nolanpro nolanpro is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with suPHP

Hi

I followed the instructions for centos5 with suPHP at http://www.howtoforge.com/suphp_fedo...with_ispconfig

But when I configure, it gets an error on --with-apr=/usr/bin/apr-1-config. Its true, /usr/bin/apr-1-config doesnt exist and it wont configure without it. When just removing it, it gets through configure but it fails on "make".

Any help would be greatly appreciated! Thanks!!!

PS: Its a fresh install via the centos5 perfect setup tutorial (excellent tutorial btw!)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th February 2008, 17:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

Please run
Code:
yum install httpd-devel
and try again.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
suPHP problem after PHP upgrade - ubuntu SupuS Installation/Configuration 6 21st May 2008 21:36
Drupal and suPHP Problem dschmid HOWTO-Related Questions 17 9th December 2007 02:50
suPHP Problem with user webs Lobanak Installation/Configuration 2 1st October 2007 23:29
Problem with suphp danf.1979 Installation/Configuration 3 24th March 2006 09:21


All times are GMT +2. The time now is 13:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.