#1  
Old 19th October 2006, 19:51
marra87 marra87 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default can't send mail

Hi!

I have a tricky problem with my mail-server on ISPConfig.
I have set up four domains:
- test1.com
- test2.com
- test3.com
- test4.com

test1.com is one site.
In test1.com's settings I have added test2.com under "Co-domains".
So test1.com and test2.com goes to the same account.

Then I want to forward all mail from test1.com and test2.com to test3.com.
So under advanced settings on test1.com (also test2.com), my forwarding mail is user@test3.com.

When I send mail from user@test4.com to user@test3.com it is no problem.
But when I send mail from user@test4.com to test1.com or test2.com I get the following mail in return:

Code:
This is the Postfix program at host test4.com.

I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

			The Postfix program

<user@test1.com>: mail for enjoydancing.com loops back to myself

Anyone that can help me, please?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th October 2006, 11:14
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,430
Thanks: 813
Thanked 5,208 Times in 4,084 Posts
Default

Please add the line:

enjoydancing.com

at the end of the file /etc(postfix/local-host-names and restart postfix.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 20th October 2006, 12:57
marra87 marra87 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

thank you!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not receiving any incoming mail. Jcorrea920 General 11 3rd April 2010 13:08
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs mholownych HOWTO-Related Questions 10 29th May 2006 03:39
send and receve mail on centos 4.3 tesquenure Installation/Configuration 11 25th April 2006 21:15
Mail server jas_esp Server Operation 1 7th December 2005 18:17


All times are GMT +2. The time now is 10:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.