Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd October 2006, 23:44
WaveQam WaveQam is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 28
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Logs not working??? (newbee Question)

Good day all,

I Have followed the ubuntu 6.06 perfect setup and Installed Postfix, Courier, MySQL.

I tried both ISPConfig & DTC Panel with no luck and went to installing Webmin, Usermin, Virturalmin for virtual domains.

I got the first virtual domain setup and working as far as email goes. Next task will be to try and seup squirlmail for webmail and I have seen a few threads on this.

Before I get going down that road however, it seems like I am not getting any messges logged.

When I tail -f /var/log/mail.info I do not see any activity at all. The last msg I see is from about 6 hrs ago, But I know that mail is moving. How can I check to see whats happend to my logging?

I tried posting my ps -aux results but it was too long - I have attached them here. (psaux.txt)

Thanx - WaveQam
Attached Files
File Type: txt psaux.txt (13.0 KB, 208 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th October 2006, 21:06
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by WaveQam
When I tail -f /var/log/mail.info I do not see any activity at all.
If you don't see any activity, but are sure you're sending/receiving mails, this means that the mails are sent using another server. Please check your domains' MX records like this:

Code:
dig mx mydomain.com
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FTP has stopped working for ISPConfig accounts manyowls Installation/Configuration 2 4th August 2006 13:49
ftp not working pesja Installation/Configuration 3 17th July 2006 12:37
Simple question... I think - re: multiple domains. lidocayne Installation/Configuration 1 17th July 2006 11:53
total newbee linux question PortMan Installation/Configuration 1 9th June 2006 23:35
Mail from web forms not working. Brenton General 5 1st April 2006 14:02


All times are GMT +2. The time now is 02:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.