Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th October 2006, 17:55
iratik iratik is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default darn web#_ prefix! + mail.domain.com adjustment

I've followed the instructions on HowToForge for setting up roundcube webmail. They worked great, and I even followed the post about setting up an extra virtual user alias so that username@domain.com would work. The problem is , when received the sender for example says web8_pastor@mail.nhimlive.org, I noticed it also says that when you are composing the outgoing message. I attempted to change the username in the roundcube database - but it was reset upon logging in. Is there any way to get roundcube to just say 'pastor@nhimlive.org'?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th October 2006, 18:38
fobicodam fobicodam is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Argentina
Posts: 346
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via MSN to fobicodam
 
Default

Sure, log in to you roundcube setup, go to Config and change it.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail using postfix receive but cannot send garfabian Installation/Configuration 17 2nd September 2006 13:55


All times are GMT +2. The time now is 21:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.