#11  
Old 14th October 2006, 16:30
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wmrwl
Code:
Oct 13 11:27:22 mail postfix/smtp[2271]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
What's the output of
Code:
netstat -tap
?
Does your /etc/amavis/amavisd.conf look like the one from the tutorial?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 16th October 2006, 22:45
wmrwl wmrwl is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK the problem is definately with amavis.conf. I cant figure out what I'm doing wrong. If I leave the original conf file emails work perfectly. The instant that I change the line that says

Code:
 @lookup_sql_dsn =
It give me this error after reboot and sending a test email:

Code:
Oct 16 15:52:21 mail postfix/smtp[2262]: CB11819C3E8: to=<mail@domain.com>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1], delay=1, status=deferred (host 127.0.0.1[127.0.0.1] said: 451 4.5.0 Error in processing, id=01909-01, creating_partsdir FAILED: DBD::mysql::st execute failed: Table 'mail.policy' doesn't exist at (eval 38) line 238, <GEN9> line 15. (in reply to end of DATA command))
I have tried to copy and paste the amavis.conf from the tutorial and then resorted to manually changing the info by hand using vi on the machine.

What am I doing wrong?
Reply With Quote
  #13  
Old 17th October 2006, 19:06
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Which browser do you use? Someone else had a similar problem when he copied amavisd.conf with IE. Then he used Firefox, and all was good.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #14  
Old 17th October 2006, 20:15
wmrwl wmrwl is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko
Which browser do you use? Someone else had a similar problem when he copied amavisd.conf with IE. Then he used Firefox, and all was good.
I saw that post and tried it with both IE and firefox.

I also tried to hand edit the file with vi.
________
THREESOME LESBIAN
________
CLEANING VAPOR BUDDY

Last edited by wmrwl; 22nd April 2011 at 02:32.
Reply With Quote
  #15  
Old 18th October 2006, 17:50
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
 
Default

And now it's a perfect copy of the one in the tutorial?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with groups/grpconv linuxfast General 28 21st April 2008 10:35
Amavis smtp Problems Wiesemarc Server Operation 3 14th September 2006 19:08
Mail issue with Postfix + Amavis + Spamassassin mhxy594 Server Operation 3 21st August 2006 07:50
Empty Recycle Bin jon335 General 40 6th May 2006 12:56
Help! Real newbie having problems installing Linux t-kiss Kernel Questions 5 4th April 2006 16:14


All times are GMT +2. The time now is 01:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.