Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #241  
Old 21st May 2010, 16:25
psychop psychop is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tnx for all responses. Awstats working fine now
After reinstalling ISPConfig all was unchanged except FTP permissions. Where to change those, couse can open all can download but can not upload from then. All set to 755. Tnx again.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #242  
Old 21st June 2010, 22:34
artisticdigital artisticdigital is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jnsc View Post
I just released a new version of the installer.

If you want to upgrade just replace your existing
Code:
/root/ispconfig/scripts/shell/awstats.php
file with the new one.
Hi jnsc, we're having the "last day of the month" problem with AWSTATS only on the 20th of the month. Can you remember what the fix was on that as I don't want to do a old install on our server.
Reply With Quote
  #243  
Old 22nd June 2010, 11:15
jnsc jnsc is offline
rotaredoM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 525
Thanks: 10
Thanked 172 Times in 77 Posts
 
Default

The last day of the month was not working because when I generated the stats for the day before, it could not figure out it was an other month. This bug has been solved long time ago, so I you have a recent version of the installer or the version bundled with newer ISPConfig, you should to have this problem. You are talking about "20th of the month" this bug was only for the last day (30, 31 and 28 or 29 for february), so it should not be the same.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configuring Awstats for ispconfig feanor Installation/Configuration 26 23rd February 2009 19:14
AWStats as .pkg-AddOn-package TobiasTM Feature Requests 8 13th October 2006 17:27
Suse Ispconfig and AWstats shajazzi Installation/Configuration 4 15th May 2006 23:04
php-nuke installer... how to do it? danf.1979 General 8 20th December 2005 19:23
Help config Awstats domino Programming/Scripts 4 6th September 2005 06:47


All times are GMT +2. The time now is 02:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.