#1  
Old 4th October 2006, 19:16
thedoc thedoc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default can't see web page

Okay I posted this I believe in the wrong topic and for this I am sorry. I hope that I have the coorect one now.

I have now installed fedora core 4 and ispconfig both 4 times and one more time just ispconfig. Everytime the end result is that I see the fedora core 4 test page when I try to access website. Here is my netstat-tap output

Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name
tcp 0 0 *:imaps *:* LISTEN 2073/xinetd
tcp 0 0 *:32769 *:* LISTEN 1704/rpc.statd
tcp 0 0 *op3s *:* LISTEN 2073/xinetd
tcp 0 0 *:mysql *:* LISTEN 2164/mysqld
tcp 0 0 *op3 *:* LISTEN 2073/xinetd
tcp 0 0 *:imap *:* LISTEN 2073/xinetd
tcp 0 0 *:sunrpc *:* LISTEN 1686/portmap
tcp 0 0 *:81 *:* LISTEN 2481/ispconfig_http
tcp 0 0 192.168.1.75:domain *:* LISTEN 2607/named
tcp 0 0 192.168.1.74:domain *:* LISTEN 2607/named
tcp 0 0 192.168.1.73:domain *:* LISTEN 2607/named
tcp 0 0 192.168.1.72:domain *:* LISTEN 2607/named
tcp 0 0 lowcosthost.no-ip.or:domain *:* LISTEN 2607/named
tcp 0 0 adsl-75-46-xxx-xxx.d:domain *:* LISTEN 2607/named
tcp 0 0 localhost.localdomai:domain *:* LISTEN 2607/named
tcp 0 0 localhost.localdomain:ipp *:* LISTEN 2016/cupsd
tcp 0 0 localhost.localdomain:5335 *:* LISTEN 1998/mDNSResponder
tcp 0 0 localhost.localdomain:rndc *:* LISTEN 2607/named
tcp 0 0 *:smtp *:* LISTEN 2582/master
tcp 0 0 *:http *:* LISTEN 2506/httpd
tcp 0 0 *:ftp *:* LISTEN 2623/proftpd: (acce
tcp 0 0 *:ssh *:* LISTEN 2064/sshd
tcp 0 0 *:https *:* LISTEN 2506/httpd
tcp 0 260 adsl-75-46-100-185.dsl.:ssh donald-7f6d2a07:2984 ESTABLISHED 3844/4

Here is my ifconfig -a output

eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:04:E2:06:E7:59
inet addr:75.46.xxx.xxx Bcast:75.46.xxx.xxx Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::204:e2ff:fe06:e759/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:977 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:315 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:82272 (80.3 KiB) TX bytes:37501 (36.6 KiB)
Interrupt:3 Base address:0xdc00

eth0:1 Link encap:Ethernet HWaddr 00:04:E2:06:E7:59
inet addr:192.168.1.71 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
Interrupt:3 Base address:0xdc00

eth0:2 Link encap:Ethernet HWaddr 00:04:E2:06:E7:59
inet addr:192.168.1.72 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
Interrupt:3 Base address:0xdc00

eth0:3 Link encap:Ethernet HWaddr 00:04:E2:06:E7:59
inet addr:192.168.1.73 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
Interrupt:3 Base address:0xdc00

eth0:4 Link encap:Ethernet HWaddr 00:04:E2:06:E7:59
inet addr:192.168.1.74 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
Interrupt:3 Base address:0xdc00

eth0:5 Link encap:Ethernet HWaddr 00:04:E2:06:E7:59
inet addr:192.168.1.75 Bcast:192.168.1.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
Interrupt:3 Base address:0xdc00

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:2066 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:2066 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:2480334 (2.3 MiB) TX bytes:2480334 (2.3 MiB)

sit0 Link encap:IPv6-in-IPv4
NOARP MTU:1480 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:0 (0.0 b)


Here is my VHosts file:

#
# ISPConfig vHost Configuration File
# Version 1.0
#
###################################
#
NameVirtualHost 192.168.1.71:80
<VirtualHost 192.168.1.71:80>
ServerName localhost
ServerAdmin root@localhost
DocumentRoot /var/www/sharedip
</VirtualHost>
#
#
######################################
# Vhost: www.lowcosthost.no-ip.org:80
######################################
#
#
<VirtualHost 192.168.1.71:80>
ServerName www.lowcosthost.no-ip.org:80
ServerAdmin webmaster@lowcosthost.no-ip.org
DocumentRoot /var/www/web1/web
DirectoryIndex index.html index.htm index.php index.php5 index.php4 index.php3 index.shtml index.cgi index.pl index.jsp Default.htm default.htm
ScriptAlias /cgi-bin/ /var/www/web1/cgi-bin/
AddHandler cgi-script .cgi
AddHandler cgi-script .pl
ErrorLog /var/www/web1/log/error.log
AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
<Files *.php>
SetOutputFilter PHP
SetInputFilter PHP
</Files>
<Files *.php3>
SetOutputFilter PHP
SetInputFilter PHP
</Files>
<Files *.php4>
SetOutputFilter PHP
SetInputFilter PHP
</Files>
<Files *.php5>
SetOutputFilter PHP
SetInputFilter PHP
</Files>
php_admin_flag safe_mode On
php_admin_value open_basedir /var/www/web1/
php_admin_value file_uploads 1
"/etc/httpd/conf/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf" [noeol] 71L, 2116C
php_admin_value file_uploads 1
php_admin_value upload_tmp_dir /var/www/web1/phptmp/
php_admin_value session.save_path /var/www/web1/phptmp/
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
AddType application/vnd.wap.wmlscriptc .wmlsc .wsc
AddType text/vnd.wap.wml .wml
AddType text/vnd.wap.wmlscript .ws .wmlscript
AddType image/vnd.wap.wbmp .wbmp
Alias /error/ "/var/www/web1/web/error/"
ErrorDocument 400 /error/invalidSyntax.html
ErrorDocument 401 /error/authorizationRequired.html
ErrorDocument 403 /error/forbidden.html
ErrorDocument 404 /error/fileNotFound.html
ErrorDocument 405 /error/methodNotAllowed.html
ErrorDocument 500 /error/internalServerError.html
ErrorDocument 503 /error/overloaded.html
AliasMatch ^/~([^/]+)(/(.*))? /var/www/web1/user/$1/web/$3
AliasMatch ^/users/([^/]+)(/(.*))? /var/www/web1/user/$1/web/$3
</VirtualHost>

I am using no-ip.org for my web address so therefore not using dns in ispconfig. I am at a total loss. I ran this server about a year ago set up the same way I have it now and it worked fine. Your help is greatly appreciated.


Just noticed this when booting server or restarting httpd i get an error message that NameVirualHost 192.168.1.71:80 has no VirtualHosts

Last edited by thedoc; 5th October 2006 at 02:12. Reason: hide ip addresses
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th October 2006, 18:01
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

If your system is directly corrected to the internet, use this IP address in ISPConfig instead of 192.168.1.71:
Quote:
Originally Posted by thedoc
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:04:E2:06:E7:59
inet addr:75.46.xxx.xxx Bcast:75.46.xxx.xxx Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::204:e2ff:fe06:e759/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:977 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:315 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:82272 (80.3 KiB) TX bytes:37501 (36.6 KiB)
Interrupt:3 Base address:0xdc00
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.