Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd October 2006, 04:10
warnmar10 warnmar10 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default The Perfect Setup - SuSE 10.1 fatal: missing '='

Following these instructions The Perfect Setup - SuSE 10.1 (32-bit)
http://www.howtoforge.com/perfect_setup_suse_10.1

Page 5 configure Postfix when I enter:
Code:
postconf -e 'inet interfaces = all'
The result is:
fatal: missing '=' after attribute name: "inet interfaces = all"

Every step of the procedure to this point has been spot on. Can anyone show me where I got off course? This Linux stuff is a strange new world to me.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th October 2006, 02:51
warnmar10 warnmar10 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The same result on the final command of configure Postfix:
Code:
postconf -e 'tls random source = dev:/dev/urandom'
fatal: missing '=' after attribute name: "tls random source = dev:/dev/urandom"

After editing master.cf and restarting postfix I am able to connect and the result of ehlo localhost is exactly per the instructions. Thanks for any pointers on this.
Reply With Quote
  #3  
Old 4th October 2006, 17:23
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

You're missing the underscores. It must be
Code:
postconf -e 'inet_interfaces = all'
postconf -e 'tls_random_source = dev:/dev/urandom'
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 4th October 2006, 17:44
warnmar10 warnmar10 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you very much. Were the instructions updated this morning?
Reply With Quote
  #5  
Old 5th October 2006, 16:30
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

No, they were like that all the time.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Setup - SuSE 10.1 (32-bit) - Qouta Issues ? ezfilez HOWTO-Related Questions 3 26th September 2006 18:09
Perfect SUSE 10.1 for 32 bit on a 64 bit Proftpd Setup AOE HOWTO-Related Questions 5 16th August 2006 15:55
add postfix domains when after Perfect SuSE 10.1 setup Miegel HOWTO-Related Questions 1 29th July 2006 13:21
Can I set up an Intranet with Perfect SuSE 10.1 setup? LHTyler HOWTO-Related Questions 4 26th July 2006 18:40
What to do after SUSE 10.1 Perfect Setup JimmiJames Server Operation 1 3rd June 2006 14:31


All times are GMT +2. The time now is 00:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.