#1  
Old 26th October 2006, 21:41
DaddyFix DaddyFix is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Canada
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Want MY Root? Im going NUTS!

I wish I knew more about how ISPConfig really works cause I am having a real hard time with the mail server stuff.

Anyways, I have set Squirrelmail and RoundCube(Testing) IMAP auth to PLAIN.

but I can't seem to login to mail server from a web client
RoundCubeLog
Code:
IMAP Error: Authentication for xxxx failed (LOGIN): "a001 NO LOGIN failed" in  on line 0
/var/log/mail.info
Code:
Oct 26 14:24:44 xxx imapd[9679]: Command stream end of file, while reading line user=xxx host=xxx.xx [192.168.1.100]
Oct 26 14:24:50 xxx imapd[9682]: AUTHENTICATE PLAIN failure host=localhost.localdomain [127.0.0.1]
But when I login through ssh I have no problem checking my mail.

Can someone please point me in some sorta direction.

Last edited by DaddyFix; 26th October 2006 at 22:47. Reason: Need help
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th October 2006, 21:50
DaddyFix DaddyFix is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Canada
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Ok... So please tell me if I am right or wrong?

I CANNOT create my own users with adduser. right?
I HAVE TO use ISPConfig to create users and Emails. Right?

I tried to make user within a site I created but now I am locked out of the site completely.
Code:
403 Error- Forbidden!
????
Reply With Quote
  #3  
Old 26th October 2006, 22:45
DaddyFix DaddyFix is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Canada
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Ok.. this is crazy. Does anyone have postfix/uw-imap/sasld/ working?

I'll even give you ROOT! Im lost here... running in circles
Reply With Quote
  #4  
Old 27th October 2006, 16:27
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
 
Default

Do you use Debian Sarge? Then make sure you have Postfix and saslauthd set up exactly as described here: http://www.howtoforge.com/perfect_setup_debian_sarge_p4

Also make sure you have
Code:
I accept the risk
set disable-plaintext 0
in /etc/c-client.cf.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail Login Failed (3rd party works) bluethunder82 Installation/Configuration 7 4th October 2006 11:06
kann keine mails empfangen odin1 Installation/Configuration 5 6th July 2006 13:13
Webmail login failed Jeroen Installation/Configuration 4 6th February 2006 19:32
Can't login to webmail OnTheRun Installation/Configuration 7 1st December 2005 11:36
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 18:28


All times are GMT +2. The time now is 03:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.