Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 1st October 2006, 00:19
stylez stylez is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So I've looked into the issue abit more, when I try to access the connectioncheck table I get the following message:

ERROR 1105 (HY000): Failed to open 'connectioncheck', error while unpacking from engine

Also since I'm running VM's, I always ssh to the machine and didn't realize there was an error getting printed to the console.

DBI connect('database=ldirectordb;host=172.30.0.140o rt3306','ldirector',...) failed: Unknown database 'ldirectordb' at /etc/ha.d/resource.d/ldirector line 1950

I saw that people were having this issue after restarting their cluster

http://forums.mysql.com/read.php?25,80009,80009

I wasn't sure if you've seen this before, because when you start from scratch it works, but after 1 reboot, it seems that the database somehow gets corrupted or something. I've tried dropping the database, but still doesn't work.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 1st October 2006, 01:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

Strange, I never had these problems after a reboot... Maybe you need to update your Perl-DBI module?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #13  
Old 1st October 2006, 05:55
stylez stylez is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

The perl DBI modules are the latest version. This really sucks because it works when I first have it initially setup. It's only after a restart, the sql db seems to get corrupted and the active load balancer will start to throw the error about the connectioncheck table error.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
High Availability (Load Balancing) behind a firewall geek.de.nz Server Operation 7 4th January 2011 14:58
activate load data local on mySQL with ISP config tgip Installation/Configuration 7 28th September 2006 17:04
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 14:29
MySQL Cluster linux_traveler Server Operation 4 30th July 2006 01:14
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 17:04


All times are GMT +2. The time now is 05:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.