Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 21st September 2006, 17:41
resnostyle resnostyle is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

for some reason i cant test it from my network... if you would like i can give you client access so you can take a look. im at the point of giving up and installing something simpler.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 22nd September 2006, 09:45
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,405
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

The current problem seems to be with your router, so another software wont help you.

Is the external IP of your router 204.94.101.45 ?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #13  
Old 22nd September 2006, 14:27
resnostyle resnostyle is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

yes it its
Reply With Quote
  #14  
Old 22nd September 2006, 18:07
resnostyle resnostyle is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

i have reconfigured my router and it now allows access... but i still get the shared ip message.
Reply With Quote
  #15  
Old 22nd September 2006, 18:12
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,405
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

I dont get a timeout when i try to open http://www.visualadditions.co.nr/ in my webbrowser, so your router still seems to be configured wrong.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #16  
Old 22nd September 2006, 18:13
resnostyle resnostyle is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

ok give me asec.. and i will turn the server on..
Reply With Quote
  #17  
Old 22nd September 2006, 18:19
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,405
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

Ok, now I get the shared IP page too.

Please double check that you redirected port 80 on your router to the exact same internal IP address that is shown in the settings of the website visualadditions.co.nr in ISPConfig.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #18  
Old 22nd September 2006, 18:29
resnostyle resnostyle is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

i think i will just install ubuntu lamp server... because i can not figure this out... thats why the server didnt respond before, i was starting the installtion on another drive. do you want to check my files for me? i will give you login...
Reply With Quote
  #19  
Old 23rd September 2006, 15:01
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Please make sure that the IP addresses you see in Vhosts_ispconfig.conf are the ones you see in your
Code:
ifconfig
output!
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #20  
Old 23rd September 2006, 17:28
resnostyle resnostyle is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
 
Default

yep..
Code:
###################################
#
# ISPConfig vHost Configuration File
#         Version 1.0
#
###################################
#
NameVirtualHost 192.168.1.x:80
<VirtualHost 192.168.1.x:80>
  ServerName localhost
  ServerAdmin root@localhost
  DocumentRoot /var/www/sharedip
</VirtualHost>
#
#
######################################
# Vhost: www.visualadditions.co.nr:80
######################################
#
#
<VirtualHost 192.168.1.x:80>
ServerName www.visualadditions.co.nr:80
ServerAdmin webmaster@visualadditions.co.nr
DocumentRoot /var/www/web18/web
ServerAlias visualadditions.co.nr
DirectoryIndex index.html index.htm index.php index.php5 index.php4 index.php3 index.shtml index.cgi index.pl index.jsp Default.htm default.htm
ScriptAlias  /cgi-bin/ /var/www/web18/cgi-bin/
AddHandler cgi-script .cgi
AddHandler cgi-script .pl
ErrorLog /var/www/web18/log/error.log
AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
<Files *.php>
    SetOutputFilter PHP
    SetInputFilter PHP
</Files>
<Files *.php3>
    SetOutputFilter PHP
    SetInputFilter PHP
</Files>
<Files *.php4>
    SetOutputFilter PHP
    SetInputFilter PHP
</Files>
<Files *.php5>
    SetOutputFilter PHP
    SetInputFilter PHP
</Files>
php_admin_flag safe_mode On
php_admin_value open_basedir /var/www/web18/
php_admin_value file_uploads 1
php_admin_value upload_tmp_dir /var/www/web18/phptmp/
php_admin_value session.save_path /var/www/web18/phptmp/
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
AddType application/vnd.wap.wmlscriptc .wmlsc .wsc
AddType text/vnd.wap.wml .wml
AddType text/vnd.wap.wmlscript .ws .wmlscript
AddType image/vnd.wap.wbmp .wbmp
Alias /error/ "/var/www/web18/web/error/"
ErrorDocument 400 /error/invalidSyntax.html
ErrorDocument 401 /error/authorizationRequired.html
ErrorDocument 403 /error/forbidden.html
ErrorDocument 404 /error/fileNotFound.html
ErrorDocument 405 /error/methodNotAllowed.html
ErrorDocument 500 /error/internalServerError.html
ErrorDocument 503 /error/overloaded.html
AliasMatch ^/~([^/]+)(/(.*))? /var/www/web18/user/$1/web/$3
AliasMatch ^/users/([^/]+)(/(.*))? /var/www/web18/user/$1/web/$3
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST}   ^visualadditions\.co\.nr [NC]
RewriteRule   ^/(.*)$  http://www.visualadditions.co.nr/va.selfip.com/$1  [R]
</VirtualHost>
#
#
#
see anything wrong?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Problem Creating a website Phaeton General 2 17th August 2006 00:16
Problem opening new site dnikola Installation/Configuration 1 16th May 2006 20:59
Site not working (dns problem?) gadgetitus Installation/Configuration 2 19th March 2006 02:36
Re-adding site problem pjaric Installation/Configuration 2 11th February 2006 02:20


All times are GMT +2. The time now is 07:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.