Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th November 2006, 04:52
cifroes cifroes is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Xen networking in OpenSuse 10.1

Hi,

Just installed Xen 3.0.2 in opensuse 10.1 following these instructions: http://en.opensuse.org/Installing_Xen3

I then configured each VM adding a network device with a static ip and stuff. I'm using the bridging stuff in the dom0.

The only problem is that I can't ping vm02 from vm01 and vice-versa. VMs can ping outside world and dom0. Outside world and dom0 can ping the VMs, just not between VMs.

How should I setup my networking scripts to solve my problem?

Thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th November 2006, 16:34
falko falko is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

What IP addresses do dom0, vm1, vm2, etc. have?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 6th November 2006, 20:30
cifroes cifroes is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Sorry, problem fixed.

I used the same MAC addresses in all my configuration files for my VMs and that causes problems (at least in opensuse 10.1)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Form Processing problem on OpenSuSE 10.1 Rock20547 Installation/Configuration 3 16th September 2006 12:47
How to Install xen on Linux SUSE 10.1 Enterprise server??? Cobber Installation/Configuration 1 26th August 2006 14:14
Xen 3.0 and 3Ware 9550sx Z3n HOWTO-Related Questions 1 29th June 2006 23:39
The Perfect Xen 3.0 Setup For Debian - Virtual Networking Mito HOWTO-Related Questions 9 27th April 2006 16:33
Is it possible to start a domU from Xen 2.x under Xen 3.0? Gurke666 Kernel Questions 1 25th April 2006 16:34


All times are GMT +2. The time now is 17:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.