Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th January 2007, 09:46
kokpelli kokpelli is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 9
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default VMware and Ubuntu - problem with sound.

Hi -

I followed the howto with Vmware and Ubuntu LTS - everything is working fine but the sound. I don't get any sound inside the virutal machine. Any suggestions?

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th January 2007, 09:56
sjau sjau is offline
Local Meanie
 
Join Date: Apr 2006
Location: Switzerland
Posts: 1,138
Thanks: 4
Thanked 52 Times in 48 Posts
 
Default

You need to add it manually to the VM.... before you start the VM select the "Edit Virtual Machine" and add the sound as new device.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VMWare Server for Ubuntu Edgy Eft - Problems AEngineer Installation/Configuration 10 8th November 2007 07:46
Couple of questions about Ubuntu Vmware install kokpelli Installation/Configuration 3 27th December 2006 13:57
VMWare install on Ubuntu problem with the IP velonis HOWTO-Related Questions 10 21st September 2006 14:19
Box: Ubuntu - VmWare: Win XP sjau Desktop Operation 5 14th September 2006 20:12
VMWare Server Howto and Ubuntu Questions crudolphy HOWTO-Related Questions 11 25th July 2006 20:11


All times are GMT +2. The time now is 04:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.