Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th August 2006, 20:19
mxc mxc is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: South Africa
Posts: 91
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Skype™ to mxc
Default Remoting framework -- new website

Hi there,

Two questions about the remoting framework.

1) When I add a client I cant seem to login as that client unless I rest the clients username and password. I.E the ones passed in with the remote call dont seem to work.

2) When adding a new web site a parameter for the web space or the traffice space seems to be missing.

thanks
Mark
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th August 2006, 08:11
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,975
Thanks: 825
Thanked 5,367 Times in 4,214 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mxc
1) When I add a client I cant seem to login as that client unless I rest the clients username and password. I.E the ones passed in with the remote call dont seem to work.
Is a password set in the sys_user table when you add the client with the remoting framework?

Quote:
2) When adding a new web site a parameter for the web space or the traffice space seems to be missing.
The remoting framework is not complete yet.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 21st August 2006, 15:36
mxc mxc is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: South Africa
Posts: 91
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Skype™ to mxc
Default

Hi Till,

I checked and there is a password in the sys_user table. Ithink I see the problem though. The user name is only 20 chars long so it just truncates the user name. Since I use the email address as the username to avoid name collision it is often longer than 20 char. Unfortunately the ISPConfig UI shows the full user name.

Last edited by mxc; 21st August 2006 at 16:23.
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd August 2006, 13:40
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

You can try to change the table settings (e.g. with phpMyAdmin) to allow longer usernames.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Remoting Framework gilogo13 Installation/Configuration 6 23rd April 2008 09:18
How to setup Ispconfig for remoting !!! brainz Tips/Tricks/Mods 9 20th June 2006 14:19
ISPConfig Remoting Framework 1.0 :: Demo available? tom Feature Requests 5 2nd May 2006 11:49
Mysql assignation to a new website jeanjacquesjeanjacques Installation/Configuration 4 30th January 2006 17:53
debianhelp new website - www.debianhelp.co.uk gg234 Installation/Configuration 0 5th November 2005 18:18


All times are GMT +2. The time now is 14:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.