Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th August 2006, 18:05
torusturtle torusturtle is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 296
Thanks: 21
Thanked 24 Times in 16 Posts
Send a message via ICQ to torusturtle Send a message via AIM to torusturtle
Default SMTP failed & can't receive new emails

Hi

I had to restart my server.
ISPConfig started normal and postfix is runing.

But I have the problem that my mailbox stays empty even though I should receive emails and I can't send emails because the connection to the SMTP server failed.

Is there another service that has to be activated?

Thanks in advence for your help!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th August 2006, 18:18
torusturtle torusturtle is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 296
Thanks: 21
Thanked 24 Times in 16 Posts
Send a message via ICQ to torusturtle Send a message via AIM to torusturtle
Default

I just checked the services under ISPConfig -> Management -> Status -> services.

They are all online.
Reply With Quote
  #3  
Old 20th August 2006, 18:27
torusturtle torusturtle is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 296
Thanks: 21
Thanked 24 Times in 16 Posts
Send a message via ICQ to torusturtle Send a message via AIM to torusturtle
Default

this is the output of /var/log/maillog:

Quote:
Aug 20 18:24:56 vs120100 ipop3d[10022]: pop3 service init from 84.72.103.144
Aug 20 18:24:58 vs120100 ipop3d[10022]: Auth user=web10_abc host=84-72-103-144.dclient.hispeed.ch [84.72.103.144] nmsgs=0/0
Aug 20 18:24:58 vs120100 ipop3d[10022]: Logout user=web10_abc host=84-72-103-144.dclient.hispeed.ch [84.72.103.144] nmsgs=0 ndele=0
Aug 20 18:25:00 vs120100 postfix/pickup[10055]: fatal: unsupported dictionary type: http
Aug 20 18:25:00 vs120100 postfix/qmgr[10056]: fatal: unsupported dictionary type: http
Aug 20 18:25:01 vs120100 postfix/master[7231]: warning: process /usr/libexec/postfix/pickup pid 10055 exit status 1
Aug 20 18:25:01 vs120100 postfix/master[7231]: warning: /usr/libexec/postfix/pickup: bad command startup -- throttling
Aug 20 18:25:01 vs120100 postfix/master[7231]: warning: process /usr/libexec/postfix/qmgr pid 10056 exit status 1
Aug 20 18:25:01 vs120100 postfix/master[7231]: warning: /usr/libexec/postfix/qmgr: bad command startup -- throttling
any ideas?
Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 20th August 2006, 19:48
torusturtle torusturtle is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 296
Thanks: 21
Thanked 24 Times in 16 Posts
Send a message via ICQ to torusturtle Send a message via AIM to torusturtle
 
Smile

I have found the error.
Same as here:
http://www.howtoforge.com/forums/sho...ommand+startup

Someone wrote http://domain.tld into the field Domain under Co-Domain.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Cannot receive emails skeeta Installation/Configuration 18 22nd April 2006 16:02
How to install BFD (Brute Force Detection) domino Tips/Tricks/Mods 9 31st March 2006 22:40
Unable to receive emails?!!! nandhu HOWTO-Related Questions 7 23rd October 2005 23:49
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 02:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.