Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > ISPConfig 3 Priority Support

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st June 2013, 09:46
cafeine65 cafeine65 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default All sites return the default page

this morning I found that all of my sites back my page default ISP Config "Welcome to your website".
I have make not made ​​changes since a couple of day, and yesteday all was ok. If I call directly a php page or txt me for example nginx returns 404
an idea ?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st June 2013, 10:22
cafeine65 cafeine65 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Verry strange on only one site I have for the ip address not * but the real ip of my server. If i put * it's work fine, if I put the real ip of the server I have the problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 21st June 2013, 10:41
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,717
Thanks: 820
Thanked 5,322 Times in 4,175 Posts
 
Default

Dont mix * and IP address in the website settings for sites that point to the same IP. If you mix them, apache will show the site were you selected the IP address as a IP is a stronger match then *. In that case, use either * for all sites or the IP address for all sites.

Another thing regarding IP addresses, if your server is behind a router and you want to use a IP address instead of *, then you have to use the internal IP address and not the external one.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
webalizer in ispconfig3 pinguinito General 12 4th October 2012 10:50
User creating shoevring Developers' Forum 7 25th July 2010 10:17
amavis: (!!)WARN: all primary virus scanners failed, considering ba jariasca Installation/Configuration 13 20th April 2010 17:34
Admin Program for Virtual Users and Domains Postfix courier etc...(Ubuntu 8.04)? the1rob HOWTO-Related Questions 11 4th August 2009 04:54
Exim MTA dazblade Server Operation 4 16th July 2007 18:42


All times are GMT +2. The time now is 21:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.