#1  
Old 10th June 2013, 20:40
Lucrian Lucrian is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DKIM start failed

Hello,

I know that similar errors was discussed in this forum, but none helped me to resolve my problem.
Server: CentOS 6.4, Postfix, dkim-milter, Virtualmin

The problem is at starting dkim-milter and receive following errors:
Code:
/etc/init.d/dkim-milter start
Starting DomainKeys Identified Mail Milter (dkim-filter): dkim-filter: smfi_opensocket() failed
                                                                                                                   [FAILED]
When I try to start dkim-milter, in maillog is wrote:
Code:
Jun 10 21:16:48 nutrienti dkim-filter[6758]: Sendmail DKIM Filter: Unable to bind to port inet:8891@localhost: Cannot assign requested address
Jun 10 21:16:48 nutrienti dkim-filter[6758]: Sendmail DKIM Filter: Unable to create listening socket on conn inet:8891@localhost
Jun 10 21:16:48 nutrienti dkim-filter[6758]: smfi_opensocket() failed
Can you help me with this?
Thanks in advance!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th June 2013, 15:13
Lucrian Lucrian is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Thumbs up Solved

Problem solved!
dkim-milter was trying to open 8891@localhost
The problem was tat localhost is on IPv6. I've change dkim-milter config file to open 8891@127.0.0.1 and is working.

Good luck if you have same problem!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with ISPConfig Mail and Squirrelmail m.xander Installation/Configuration 109 3rd February 2012 00:15
monitrc configuration for Debian ISPConfig 3 server Hans Tips/Tricks/Mods 2 27th March 2011 23:22
Failed during pvmove, howto: set up software raid 1 on running LVM system sbh77 HOWTO-Related Questions 2 8th October 2010 00:11
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
How to install BFD (Brute Force Detection) domino Tips/Tricks/Mods 9 31st March 2006 22:40


All times are GMT +2. The time now is 04:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.