Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 5th June 2013, 21:16
DSDoyle DSDoyle is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default Not able to login to Horde during install

Hello,

I am following the steps at http://www.howtoforge.com/install-ho...e-through-pear to get Horde installed

At step 6, I have tried to login as horde or horde@localhost, but get an error stating 'horde'@localhost' or 'horde@localhost'@'localhost' is not a correct account.

At step 5, I have tried:

GRANT ALL ON horde.* TO horde@localhost IDENTIFIED BY 'PASSWORD';
GRANT ALL ON horde.* TO 'horde@localhost' IDENTIFIED BY 'PASSWORD';
GRANT ALL PRIVILEDGES ON horde.* TO 'horde@localhost' IDENTIFIED BY 'PASSWORD';

but still cannot get logged in.

Any ideas? Please advise.

Have a great day and thank you for your time.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems kwickcut Installation/Configuration 6 5th March 2012 19:19
Maia MailGuard in ISPC3 warlock Tips/Tricks/Mods 7 23rd December 2010 05:51
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
dovecot problem sojic Server Operation 21 23rd March 2008 18:22
install Net::DNS chrno Installation/Configuration 4 5th September 2006 17:01


All times are GMT +2. The time now is 06:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.