Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th June 2013, 21:48
asovanek asovanek is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default Apache2 VirtualHost problem

The problem is next.

I installed ispconfig 3, and it's superb. When i created first site, it all looked ok. But then it comes the problem when i created second site. If i try to access to the first site it opens the index file of second. How is that possible ? I checked apache and virtual hosts where all fine, except for some errors when i restarted apache:

root@server1:~# service apache2 restart
[....] Restarting web server: apache2[Tue Jun 04 15:35:15 2013] [warn] NameVirtualHost 62.240.22.122:80 has no VirtualHosts
[Tue Jun 04 15:35:15 2013] [warn] NameVirtualHost 62.240.22.122:443 has no VirtualHosts
[Tue Jun 04 15:35:15 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
[Tue Jun 04 15:35:15 2013] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
... waiting [Tue Jun 04 15:35:16 2013] [warn] NameVirtualHost 62.240.22.122:80 has no VirtualHosts
[Tue Jun 04 15:35:16 2013] [warn] NameVirtualHost 62.240.22.122:443 has no VirtualHosts
[Tue Jun 04 15:35:16 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
[Tue Jun 04 15:35:16 2013] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
. ok


Some help will be usefull?

Best regards,

Andrej
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache2 high load lano Server Operation 3 24th December 2011 17:29
server crashed, tried to restore, sites don't load crypted Installation/Configuration 3 30th November 2010 16:49
ssl problems stevegjacobs Installation/Configuration 5 30th October 2010 17:16
ISPConfig 3.0.0.8 RC1 released till General 92 22nd February 2010 09:52
Issues with MyDNS and ISPConfig 3.0.0.8 koltz General 36 3rd March 2009 15:40


All times are GMT +2. The time now is 05:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.