Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 9th June 2013, 15:35
mikeoc mikeoc is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks Falko. I've given that a go but nothings changed I'm afraid.

I'm beginning to think that it just doesn't work.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 9th June 2013, 23:33
mikeoc mikeoc is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hi guys, just so you know. I decided to wipe the server completely again and start from scratch.

It felt like I was going round in circles and I'd probably start buggering something up if I kept on tinkering. So it's a case of fourth time lucky or bust.

Pleased to say that so far, so good. ISPConfig 3 is working and the server hasn't fallen over - yet (I'll see what happens with it as I start to put it through its paces).

More importantly, email is no longer the one sided conversation it used to be and thus is my problem here is essentially solved.

As for what the issue was before, I still don't know. And probably never will, I've done everything down to the letter as before and this time it works - so perhaps it was just a case of something not quite installing correctly last tme around.

Anyway, big thanks to you both.

Mike
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
12.04, email, problem, receive email

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Email Working ISPConfig3 Squirrelmail and Courier etc Ian Wilson Installation/Configuration 17 19th June 2013 23:58
ISPConfig 3 Installation - Postfix queue stuck andrew971218 Installation/Configuration 21 15th July 2011 15:42
Sending emails with custom FROM email address merisor Installation/Configuration 4 8th February 2010 17:27
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 23:08
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 21:47


All times are GMT +2. The time now is 22:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.