Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25th July 2013, 21:39
happz happz is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Nashville, TN
Posts: 261
Thanks: 35
Thanked 6 Times in 5 Posts
Smile Comcast-Routing-Local-Remote

Issue- I have comcast business with SMC router setup in my home. I built a server using the prefect server. (It is configured correctly)

I have all the proper ports configured and forwarding turned on to run an ISPConfig server.

I can add a domain and hit it from anywhere in the country except when I'm in my house, where the server resides.

Facts- I have the webserver onsite and plugged into the SMC router.

When I create a domain (i.e. domain.com) I have to add that domain to my personal computer's HOST file located @ C:\Windows\System32\drivers\etc before I can hit it in the web browser.

Any ideas?

thx,
Happz
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th July 2013, 18:00
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,748 Times in 2,579 Posts
 
Default

Looks like your router doesn't support loopbacks.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help cant access anything locally or from ip jimmie Installation/Configuration 14 5th March 2013 08:58
haproxy with stunnel problem abubin Server Operation 6 10th April 2012 16:08
[Info] Remote Desktop Solutions for Linux mar.and65 Desktop Operation 0 27th April 2011 08:05
Exim Gateway with mailwatch (Unable to receive emails) siul0_0 HOWTO-Related Questions 10 9th May 2009 00:00
I Fail at installing ispconfig where did I go wrong? stocker741 Installation/Configuration 14 30th October 2008 15:12


All times are GMT +2. The time now is 20:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.