#1  
Old 14th August 2006, 21:45
ikaros ikaros is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 35
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default phpMyAdmin log out problem

I followed the perfect setup for Suse 10.1. Then, I installed phpMyAdmin with the ISPConfig update function and everything seems to work fine except from one detail. When i press the log out button, it asks for username and password. I enter them and it doesn't accept them, so the prompt appears again. The only way to stop this is by pressing the close button in the prompt window and then the following screen appears.

http://rapidshare.de/files/29404574/...count.JPG.html

Any ideas?

Last edited by ikaros; 14th August 2006 at 21:49.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th August 2006, 16:35
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Have a look at this thread: http://www.howtoforge.com/forums/sho...myadmin+logout
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 15th August 2006, 17:02
ikaros ikaros is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 35
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default thanx

Although i didn't see that thread in the first place, now that i've read it, it's a bit different case than mine.

I have a completely fresh installation of OpenSuse 10.1 and ISPconfig (with no sites, resellers etc) and haven't changed the root password in MySQL, which is what happyhd did in the thread you proposed. I can log in and out of ISPconfig, no problem there...and I can log in and use phpMyAdmin normally. When i log out from phpMyAdmin, it asks for a username and password. I have only one user (root) which is the user i used to log in initially. So I enter root's passwrod, but phpMyAdmin doesn't accept it and it shows a new prompt.

Last edited by ikaros; 15th August 2006 at 17:30.
Reply With Quote
  #4  
Old 16th August 2006, 16:28
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ikaros
When i log out from phpMyAdmin, it asks for a username and password.
I guess you didn't read the whole thread I posted here? It's at the end.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 17th August 2006, 01:21
ikaros ikaros is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 35
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by falko
I guess you didn't read the whole thread I posted here? It's at the end.
OK, I read the thread more carefully this time, but I am in the same position as happyhd. When I log out from phpMyAdmin, I enter the same root password (which btw has no special characters) that exists into the variable $go_info["server"]["db_password"] in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php but I still don't have a "clean" log out.

I believe this is a bug of phpMyAdmin for ISPconfig. If you think so too, where can i fill a bug report?

Last edited by ikaros; 17th August 2006 at 01:28.
Reply With Quote
  #6  
Old 18th August 2006, 14:02
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ikaros
I believe this is a bug of phpMyAdmin for ISPconfig. If you think so too, where can i fill a bug report?
That's what I tried to explain in the thread: It's not a bug, that's the normal behaviour. Once you're logged out, phpMyAdmin shows you the login prompt. Nothing unusual here.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 19th August 2006, 03:40
ikaros ikaros is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 35
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default ok,ok I get it...

ok, I misinterpreted the "cookie feeling" that was mentioned in the last posts of the thread.

Maybe you should delete this whole thread since it's useless.

Thanx again.
Reply With Quote
  #8  
Old 25th August 2012, 10:22
baskin baskin is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Syros, Greece
Posts: 118
Thanks: 9
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

I have a similar problem after upgrading an old server from opensuse 11.1 to 11.2.

Although i can login to phpmyadmin (versio 3.5.2) i cannot logout and also i cannot delete rows from a table.

When i press the logout button, i get the home page and not a username-password prompt. Also inside a table i check all the rows and press delete but nothing happens (it says no rows selected).

I have tried to solve it but i'm on dead end. Ispconfig is the latest 3.0.4.6

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #9  
Old 25th August 2012, 10:37
baskin baskin is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Syros, Greece
Posts: 118
Thanks: 9
Thanked 8 Times in 8 Posts
 
Default

Found it.

I have to change the absolute url on /etc/phpMyAdmin/config.inc.php.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Salutatory Email for Clients and Phpmyadmin problem krishol Installation/Configuration 10 16th August 2007 06:00
phpmyadmin configuration problem pushembekar Installation/Configuration 8 9th March 2006 21:48
phpMyAdmin install problem selcouth Installation/Configuration 8 20th November 2005 21:42


All times are GMT +2. The time now is 07:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.