Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Programming/Scripts

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th June 2013, 18:11
Manolo.abc4IT Manolo.abc4IT is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default ISPConfig API - DNS Problem --> Site not working without www

Hello dear fellow programmers

I'm having some issues with the ISPConfig API, the question is really specific and I couldn't find anything with the search function. I hope it's in the right theme, otherwise sorry in advance.

My webapplication is creating the Domainname and DNS-Entries for a site which is generated by the users input.
The sites are on a toplevel domain (f.e.: thisissite.thisistoplevel.com) and I can call them without problems if I add the "www" in front.
Without www in front the site isn't recognized (tested with nslookup).
A site which I created manually in ISPConfig is working though, that's what's really strange to me!

My questions:

Are there different ways to create DNS-Entries with the API? Am I overlooking something?

Are my settings correct?

Entries which I have for thissite.thistoplevel.com:
Type Name Data
A mail IP Server
A thissite.thistoplevel.com. IP Server
A www IP Server
MX thissite.thistoplevel.com. IP Mailserver
NS thissite.thistoplevel.com. Nameserver

If you need more information, please ask, I'm not into DNS-stuff that much, so I'm a bit clueless now.
Thank you so much for helping in advance!

Best Regards

Manolo
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
table lookup problem aurelius Installation/Configuration 5 2nd November 2011 19:12
ERROR- Connection dropped by imap-server Al1937 Installation/Configuration 10 4th September 2009 21:15
Loads of mysql connections to dbispconfig StrikerNL General 2 5th March 2009 14:31
FC4 Setup DNS and ISPCONFIG issues The General Installation/Configuration 7 15th May 2006 09:45
ISP-Ubuntu breezy ispconfig dns email e-mail working finally yellowjelly HOWTO-Related Questions 0 19th November 2005 20:30


All times are GMT +2. The time now is 11:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.