#1  
Old 23rd May 2013, 20:56
DUCKFACE DUCKFACE is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Bulgaria
Posts: 92
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Fail2ban permanent ban

Hello there.
is there any whay to set permanent basn from fail2ban?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd May 2013, 22:15
florian030 florian030 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 222
Thanks: 8
Thanked 62 Times in 53 Posts
Default

You can increase the ban-time. To permanently ban an ip i would add the ip to the regular firewall.
__________________
regards
Florian

blog.schaal-24.de
Reply With Quote
  #3  
Old 24th May 2013, 01:25
DUCKFACE DUCKFACE is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Bulgaria
Posts: 92
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

what about bantime = -1 ?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fail2ban log is banning my own server IP rlischer Installation/Configuration 1 19th January 2013 12:17
Fail2ban attacker Toucan General 2 5th October 2010 23:00
fail2ban is doing nothing? rlischer Server Operation 16 29th June 2010 07:29
Fail2ban only ban on first time. ivomendonca Installation/Configuration 1 30th October 2009 18:48
Fail2Ban fails to ban :-) Wandering-Aimlessly Installation/Configuration 14 18th August 2009 16:37


All times are GMT +2. The time now is 21:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.