#1  
Old 20th May 2013, 03:01
j007w j007w is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default wrong website showing

Hi,

Sorry in advance if this has been answered before. I've searched since this morning for answers but haven't been able to.

I have a new installation on Centos 6.3. My default site showed up. Then, I added a client and a client website. Now only the client website shows instead of my default site.

If I go to the URL of the client site, the site name shows in the address bar and the correct website shows. If I type in my default site URL, the server IP address (1 of 2) shows up and my client's site shows instead. I notice that if I type in the 2nd IP address it redirects to the 1st IP and, again, my client's site shows.

Can someone help me?

Thanks so much.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th May 2013, 03:54
j007w j007w is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default progress

Hi,

I found out I didn't have my 2 IPs added in Server IP Addresses in ISPConfig so I added them. I then went to site config and changed from * to the actual IP address (default site uses 1st IP while client site uses 2nd IP).

Now the default site is showing except the browser address bar shows the IP address instead of the domain name. Can someone tell me why that is?

Thanks!
Reply With Quote
  #3  
Old 20th May 2013, 22:09
j007w j007w is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default fixed

It's fixed.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Client Can't Change Website Options In Control Panel ArnOS General 9 26th January 2013 20:12
No website folder created. holykim General 2 8th June 2010 15:48
website showing Apache 2 Test Page emsjs1 Installation/Configuration 4 11th May 2010 09:35
Apache not reading conf? /var/www directory displayed when visiting any ISPC website toodles Installation/Configuration 2 15th February 2007 23:06
website using wrong certificate gwa7 Installation/Configuration 4 13th January 2007 17:23


All times are GMT +2. The time now is 01:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.