#1  
Old 22nd May 2013, 03:22
axxies axxies is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Strange installation error msgs

I am following the Perfect Server installation guide for Debian Squeeze with bind and dovecot and I am getting the following error messages:

Right after executing the #php -q install.php I get this before the questions that follows:


<snip>

sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory
sh: /which: No such file or directory

</snip>


"which which" results in

/usr/bin/which



Then when after responding to the MYSQL charset [utf8] question, I get the following error message:

<snip>

sh: /mysql: No such file or directory
sh: /echo: No such file or directory
ERROR: Unable to load SQL-Dump into database table.

</snip>



...and it halts.



One thought that I have had is that it is related to the fact that I never got any questions under step 10 in the Perfect Server for Debian Squeeze,
"10 Install Postfix, Dovecot, Saslauthd, MySQL, phpMyAdmin, rkhunter, binutils" here --->
http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p4


where I, according to that page, should get the following questions (but I never did):

<snip>

General type of mail configuration: <-- Internet Site
System mail name: <-- server1.example.com
New password for the MySQL "root" user: <-- yourrootsqlpassword
Repeat password for the MySQL "root" user: <-- yourrootsqlpassword

</snip>

Everything else has gone the way it should.
I have tried to set the MySQL root password manually and then removed it again when it didn't work (which it should IMO)



Any idea of what is wrong?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange problem after ISPConfig 3 Installation biztiger Installation/Configuration 3 8th January 2013 10:41
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 23:47
Some strange problems with fresh installation, I can't solve without assistance. koffu Installation/Configuration 5 11th February 2009 20:27
newbie ububtu 6.0.6 error PHP binary line 816 davidsky73 Installation/Configuration 8 17th September 2006 12:51
ISPC install stops str2etboy Installation/Configuration 19 28th January 2006 08:18


All times are GMT +2. The time now is 11:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.