Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th November 2013, 20:48
cesarvogel cesarvogel is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Problem to setting up SSL on my domain

Good afternoon. I added the certificado.key, certificado.csr and certificado.crt for the Sites, Client, and saved the SSL certificate. I bought a RapidSSL certificate. When I try to access the https://client.com.br gives the error saying "The server client.com.br uses an invalid security certificate. Certificate is valid only for serv.client.net.br. Seems confusing the server certificate that is in the /etc/httpd/conf/sites-available/ispconfig.vhost and domain client.com.br certificate, which is in /var/www/client/ssl.

How can I solve the problem? Please can someone help me?

Thank you.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending mails: fine > recive: bad Moundy General 1 20th June 2012 00:40
how do I install a SSL cert for a website? mangoo General 3 3rd February 2012 13:46
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 14:58
SSL and IPs problem. debian-lover General 7 21st April 2008 12:59
SSL for virtual hosts on one certificate rbartz Tips/Tricks/Mods 8 20th November 2007 18:59


All times are GMT +2. The time now is 11:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.