Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 15th August 2006, 15:30
bruma bruma is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Slovenia
Posts: 33
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to bruma
Thumbs up

Thank you very much sjau, info on page http://www.whoopis.com/howtos/mysql-auth-fix.html
did the trick.

FYI, I execute in mysql shell:
Quote:
mysql> UPDATE mysql.user SET Password=OLD_PASSWORD('mynewpasswd') WHERE User='root';
mysql> FLUSH PRIVILEGES;
tnx, bruma
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 15th August 2006, 15:32
sjau sjau is offline
Local Meanie
 
Join Date: Apr 2006
Location: Switzerland
Posts: 1,158
Thanks: 4
Thanked 58 Times in 54 Posts
Default

It works but I still don't quite see why you actually had a problem first-hand. Maybe Falko can help there.
Reply With Quote
  #13  
Old 15th August 2006, 15:49
bruma bruma is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Slovenia
Posts: 33
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to bruma
 
Default

Here is whole scenario, what I did.
My mysql root passwd was week so I decided to change it. When I change it first time, I use non-alphanumeric chars. At that moment I didn't know that I shouldn't use non-alphanumeric chars in mysql passwd. So I change it again to alphanumeric chars. After that I got error "Could not connect to MySQL server!".

Before first passwd change I also upgraded apache2 (with apt-get upgrade).
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 18:58
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 06:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 13:19
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 11:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 03:30


All times are GMT +2. The time now is 22:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.