Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th May 2013, 18:01
rodti rodti is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 58
Thanks: 6
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Vhosts missing in sites-available

Rebooted my server today for maintenance, only to find Apache horribly broken on reboot.

All of my sites-enabled symlinks appear to be there but there are no .vhosts in sites-available. Other than that the system appears to be okay, all data in the ISPConfig DB looks okay.

Is there any way to regenerate the .vhosts files from a script in ISPConfig? I don't like the idea of having to recreate them all manually!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th May 2013, 18:05
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,037
Thanks: 841
Thanked 5,658 Times in 4,466 Posts
Default

You can regenerate the files ith the resync function in the tools module in ispconfig.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 12th May 2013, 21:11
rodti rodti is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 58
Thanks: 6
Thanked 3 Times in 3 Posts
 
Smile

Thanks Till!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem in using : perfect-server-ubuntu-12.10-apache2-bind-dovecot-ispconfig-3, rezabagheri Installation/Configuration 7 30th October 2012 23:55
Ubuntu 10.04 VS ISPConfig 2.2.37 Bicet Installation/Configuration 7 9th March 2011 16:58
setting up a media server centos 5.2 asphix20 HOWTO-Related Questions 2 9th December 2009 17:37
Backuppc : ssh always ask for password Trollineto Installation/Configuration 11 28th March 2008 15:09
Help....package missing sbovisjb1 Installation/Configuration 3 31st March 2006 12:14


All times are GMT +2. The time now is 21:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.