#1  
Old 27th April 2013, 18:05
skoena skoena is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Emmen, Netherlands
Posts: 421
Thanks: 77
Thanked 13 Times in 11 Posts
Send a message via MSN to skoena Send a message via Skype™ to skoena
 
Default Mail not arriving?

Mail is forwarded to gmail account, but mail is not arriving? Any tips/ideas?
(server is not blacklisted)

Quote:
Apr 27 13:18:35 web01 postfix/smtpd[16509]: connect from mail-we0-f181.google.com[74.125.82.181]
Apr 27 13:18:35 web01 postfix/smtpd[16509]: 600B340C0C3: client=mail-we0-f181.google.com[74.125.82.181]
Apr 27 13:18:35 web01 postfix/cleanup[16513]: 600B340C0C3: message-id=<002401ce4338$f45713a0$dd053ae0$@skoena.com>
Apr 27 13:18:35 web01 postfix/qmgr[4813]: 600B340C0C3: from=<rudolf@skoena.com>, size=4533, nrcpt=1 (queue active)
Apr 27 13:18:35 web01 postfix/smtpd[16509]: disconnect from mail-we0-f181.google.com[74.125.82.181]
Apr 27 13:18:36 web01 postfix/smtpd[16517]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 27 13:18:36 web01 postfix/smtpd[16517]: 5A77D40C129: client=localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 27 13:18:36 web01 postfix/cleanup[16513]: 5A77D40C129: message-id=<002401ce4338$f45713a0$dd053ae0$@skoena.com>
Apr 27 13:18:36 web01 postfix/smtpd[16517]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 27 13:18:36 web01 postfix/qmgr[4813]: 5A77D40C129: from=<rudolf@skoena.com>, size=5349, nrcpt=1 (queue active)
Apr 27 13:18:36 web01 amavis[4769]: (04769-20) Passed CLEAN, [74.125.82.181] [213.126.124.58] <rudolf@skoena.com> -> <rudolf@zgratis.nl>, Message-ID: <002401ce4338$f45713a0$dd053ae0$@skoena.com>, mail_id: jJi1ftE6x-ME, Hits: 1.17, size: 4533, queued_as: 5A77D40C129, 981 ms
Apr 27 13:18:36 web01 postfix/smtp[16514]: 600B340C0C3: to=<rudolf@zgratis.nl>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=1.1, delays=0.12/0.01/0/0.98, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok, id=04769-20, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 5A77D40C129)
Apr 27 13:18:36 web01 postfix/qmgr[4813]: 600B340C0C3: removed
Apr 27 13:18:36 web01 postfix/smtp[16518]: 5A77D40C129: to=<rudolf@skoena.com>, orig_to=<rudolf@zgratis.nl>, relay=ASPMX.L.GOOGLE.com[173.194.66.27]:25, delay=0.6, delays=0.09/0.01/0.16/0.35, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 OK 1367061516 q6si4995706wjw.171 - gsmtp)
Apr 27 13:18:36 web01 postfix/qmgr[4813]: 5A77D40C129: removed
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix not sending mail arnolette Server Operation 3 4th November 2012 13:22
mysql and mail problem viritech General 3 16th October 2012 12:54
mail recipient linux_red Installation/Configuration 6 9th March 2012 14:24
Sendig mail Error fisherofer Installation/Configuration 12 30th November 2011 07:56
Postfix reject connections gabrix Server Operation 27 25th January 2007 08:37


All times are GMT +2. The time now is 03:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.