Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th April 2013, 07:44
jacem84 jacem84 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cannot connest to ISPConfig3 after install

My System

Ubuntu 12.10
ISPConfig 3.0.5

i have installed ISPConfig3 according to the tutorial "the perfect server" once i have completed it i cannot access the configuration web page from either inside or outside my network. I can ping my server and i have checked that port 8080 is open but when ever i try to access i get " This webpage is not available". i can access squirrelmail and the generic "It Works" page but not the ISPConfig3 page. Any help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th April 2013, 01:54
danhansen@denmark danhansen@denmark is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 187
Thanks: 39
Thanked 4 Times in 4 Posts
 
Exclamation

Hi,

I'm no specialist, but I had some problems myself during the configuration.

1. Did you download the manual? Everything is described into details!
2. During the installation of ISPconfig3, did you enable SSL? If, try "https"
3. Try to open all ports, choose DMZ --> yourispserver ip-number, loose all defense. Turn it back on when you find the error.
4. Was it an clean installation or was it an installation on a server you have been using for something else?
5. It's not much information you provide, but is it Ubuntu Server or Ubuntu Desktop?

Please provide some more information regarding your system. I have just succeded with installing my ISPserver and I can tell you, most of the errors were "error 40!" 40cm behind the screen

Kind Regards,
Dan
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some problems after upgrade OS lenny to squeeze matiasCU Installation/Configuration 3 31st May 2011 22:53
SugarCRM Install on ISPConfig3 w/ SuPHP clucena Installation/Configuration 1 9th February 2010 09:29
Quota Question ISPConfig3 Install Mosquito Installation/Configuration 1 15th January 2010 11:05
Install failure -- Apache 1.3 missing? Allen15 Installation/Configuration 11 24th February 2009 09:53
problem install perl modules Cirox Installation/Configuration 10 16th May 2007 16:04


All times are GMT +2. The time now is 04:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.