#1  
Old 10th January 2014, 14:23
oratios oratios is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Cannot create LVM

I am new to Linux and i am havind a Dedicated Debian 7.0 minimal setup server. I need to setup XEN server and host VM's. This is my FS:

Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
rootfs 1.8T 1.1G 1.7T 1% /
udev 10M 0 10M 0% /dev
tmpfs 4.6G 292K 4.6G 1% /run
/dev/disk/by-uuid/062ded27-e5df-4e85-b0df-0e18dd855548 1.8T 1.1G 1.7T 1% /
tmpfs 5.0M 0 5.0M 0% /run/lock
tmpfs 14G 0 14G 0% /run/shm
/dev/md1 496M 33M 437M 8% /boot


i am trying to create an LVM by executing pvcreate /dev/md2 and i get an error Can't open /dev/md2 exclusively. Mounted filesystem?

i suppose that on the setup they made they didn't created /home directory. Is it right? Am i doing something wrong?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix doesn't have Nolan Installation/Configuration 5 13th April 2011 05:00
Cron Jobs Nolan Installation/Configuration 1 17th December 2010 23:37
Ubuntu 9.10 with KVM and copying KVM disk image to LVM yowzator HOWTO-Related Questions 3 8th March 2010 13:29
Installing Xen 3.3 on Ubuntu 8.10-failure to create LVM image jlain HOWTO-Related Questions 2 6th April 2009 17:39
Chroot SSH + ISPConfig Norman Installation/Configuration 27 26th March 2007 03:40


All times are GMT +2. The time now is 01:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.