#1  
Old 29th March 2013, 20:07
erkan erkan is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Error after update to 3.0.5.2

After updating to ISP Config 3.0.5.2 from 3.0.4.6 I get a 500 internal server error when trying to access my control panel. And when I try to restart Apache I get this error:

Restarting web server: apache2[Fri Mar 29 20:02:59 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
[Fri Mar 29 20:02:59 2013] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
... waiting [Fri Mar 29 20:03:00 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
[Fri Mar 29 20:03:00 2013] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts

Anyone knows what's wrong?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th March 2013, 21:48
compugraphix compugraphix is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 36
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

You don't have any sites installed

turn off
in /etc/hosts.conf

# Listen 80
# Listen 443

then restart (control panel is)
yourip:8080 or servername:8080

hope this helps
Reply With Quote
  #3  
Old 29th March 2013, 22:21
erkan erkan is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I do have two sites installed.

And I don't have the file: /etc/hosts.conf

I do have: /etc/hosts

But in that file I don't have Listen 80 or Listen 443.
Reply With Quote
  #4  
Old 29th March 2013, 22:36
compugraphix compugraphix is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 36
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

sorry my bad /etc/apache2/ports.conf i mean

and then run /etc/init.d/apache2 restart
Reply With Quote
  #5  
Old 2nd April 2013, 21:01
erkan erkan is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I did that but I still get this error message:

Restarting web server: apache2[Tue Apr 02 20:56:46 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
... waiting [Tue Apr 02 20:56:47 2013] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts

And I also installed ISP Config 3.0.5.2 on a new server and it gives me this error message there too.
Reply With Quote
  #6  
Old 3rd April 2013, 13:30
compugraphix compugraphix is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 36
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

You don't have any https sites installed it's just a warning so all is fine.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Centos is terribly slow Galled Server Operation 9 7th December 2010 15:31
Vhosts...conf not synced to changes crypted General 50 24th April 2010 00:54
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 18:15
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 19:38
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 12:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.