Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th August 2006, 16:50
euricojunior euricojunior is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default outlook and thunderbird not login

Hi

My postfix is running and webmail (uebimiau) send and receive emails of user@domain, but email clients (oultlook, thunderbird, etc) not login in server.

The error message is: Bad Login. Email client is configured in POP3 with login user@domain in server IP or DNS name. DNS is ok (ispconfig panel is working). User is ok (webmail is working)...

Please, help me...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th August 2006, 12:10
sjau sjau is offline
Local Meanie
 
Join Date: Apr 2006
Location: Switzerland
Posts: 1,146
Thanks: 4
Thanked 55 Times in 51 Posts
Default

What error message is returned by your email clients?
What to the postfix mail and error mail log say?
Reply With Quote
  #3  
Old 11th August 2006, 17:07
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by euricojunior
Email client is configured in POP3 with login user@domain in server IP or DNS name.
You're using the wrong username. In Uebimiau webmail you use the email address, but in email clients such as Outlook or Thunderbird you must use the username of the user, e.g. web1_someuser.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outlook Express works, but not Thunderbird tyggyr Installation/Configuration 2 19th November 2005 18:05


All times are GMT +2. The time now is 06:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.