Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 19th August 2006, 01:42
main3 main3 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Seems to be working fine

I did not do any thing special. I just unpluged my secong Ethernet cable evere thing seem to run. Weird
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 19th August 2006, 15:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by main3
My resolv.conf

Code:
search qcrev.com
domain qcrev.com
nameserver 24.200.241.37
nameserver 24.201.245.77
Change /etc/resolv.conf to

Code:
nameserver 24.200.241.37
nameserver 24.201.245.77
nameserver 24.200.243
and do the dig stuff again.

Quote:
My IP: 69.70.7.186 and 69.70.7.187
subnet mask 69.70.7.185 and I asume that this is and error I think it should be called Gateway
Gateway (router IP) 255.255.255.248 I guess this should be the subnet mask
Yes, I think 255.255.255.248 is the subnet mask and 69.70.7.185 the gateway. Check out www.subnetmask.info to calculate the correct settings.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #13  
Old 20th August 2006, 12:38
main3 main3 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Thumbs up Thanks

Thanks Falco
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading failed, ispconfig broken and ispconfig won't upgrade again dfriis Installation/Configuration 7 14th June 2006 18:54
FC4 Setup DNS and ISPCONFIG issues The General Installation/Configuration 7 15th May 2006 10:45
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 23:18
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 16:16
Users and websites aren't created Glorfindel Installation/Configuration 9 23rd February 2006 05:20


All times are GMT +2. The time now is 23:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.