Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd March 2013, 14:22
ICT22 ICT22 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: London
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Aps installler - how to tame it?

Could someone help me tame the APS Installer, I'm getting more an more frustrated by it...

Installed wordpress in the root of a domain and I get a redirect error when trying to do the domain/wp-admin/install.php thing and then it just takes the site down

Installed mantis as domain.net/bugs and when trying to reach it I get a 403 forbidden

How does it work? I just can't figure it out and the manual doesn't cover this at all. Is there a way to tame it or should I just forget about it?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd March 2013, 14:27
ICT22 ICT22 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: London
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh and I forgot to mention....I can only install packages as the administrator. If I use the client details the domain name is not visible.

Also the domain always seems to be without the www and can't add it to it? Very frustrating, I'm loosing so much time that I'm thinking of abandoning this and just go with a full commercial solution.
Reply With Quote
  #3  
Old 31st August 2013, 23:38
pier56 pier56 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 3 Posts
 
Default

Hello,
Same problem for me.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
APS Installer - version? sageman General 4 22nd July 2013 11:10
CentOS 6.4 x86_64 - ISPConfig 3.0.5.1 - APS Installer Errors Hairy Installation/Configuration 35 25th May 2013 02:44
APS APS installation typo3, joomla... not working correctly nopanic Installation/Configuration 3 14th March 2013 13:41
APS Installer in mirror setup diablo666 Installation/Configuration 0 4th March 2013 16:50
ISPConfig APS installer/ Billing Karnith General 1 2nd June 2009 13:05


All times are GMT +2. The time now is 16:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.