#1  
Old 8th March 2013, 18:54
AmpSys AmpSys is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS Records not updating

Hello all,

We're having an issues with DNS records that we're adding/updating in the console not updating on our NS servers (multi-server config). Long story short, we lost both of our original NS servers and had to re-create them. We have traffic flowing for all email and websites, but it's not until today I noticed that creating a new A record in the console was not carrying over to the NS servers.

If I:
Code:
SELECT * ON dns_rr;
on either NS server, I do not see the new entries when running this command on the web/console server.

Root and SQL passwords are the same, I can connect from the web/console server to either NS server using:
Code:
mysql -h ns1 (or ns2).domainname -u root -p
and I've also confirmed the password in the mysql_clientdb.conf on both NS servers are also the same as everything else....

Does anyone else have any suggestions as to what else I can check to resolve?

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th March 2013, 00:47
AmpSys AmpSys is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anybody...any ideas?
Reply With Quote
  #3  
Old 11th March 2013, 16:59
AmpSys AmpSys is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nobody has had to rebuild the DNS servers in a multi-server config? We're really stuck here!
Reply With Quote
  #4  
Old 11th March 2013, 17:07
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,951
Thanks: 825
Thanked 5,362 Times in 4,209 Posts
 
Default

You can resync your dns records with the resync tool. See ispconfig tools module.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sarg issue while generating reports for squid mail4vij Server Operation 3 31st December 2009 13:12
Ubuntu Server, ISPConfig, Domain name, and problems NYCSavage Server Operation 5 27th November 2009 17:45
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 17:25
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 19:52


All times are GMT +2. The time now is 04:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.