Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th March 2013, 12:39
iceget iceget is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 76
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig 3 (current Version) problems with cronjob

hello community,

i have the following problem:
i have created a file with a "mail" function on my domain.
if i execute the script via browser, i get the mail (script is okay).

now i have added to my website a cronjob, with this options:
assigned website: mywebsite.com
minute: */5
hour: *
day of month: *
months: *
day of week: *
command: http://mywebsite.com/cron.php
active: yes

but it doesnt works, ...

what can i do?

and the secondary question:
how i can setup my apache genreally to add utf 8 as default charset on each page on my server?

thank you for your help!

may greets
--
iceget
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th March 2013, 12:48
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,461
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

Does the cron script works when you open the url manually in the browser?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th March 2013, 13:22
iceget iceget is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 76
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default re

hello till,

yes its working fine (if i copy the linke from the cronjob (setting in ispconfig) in a browser, it works perfectly). ..


what i can do?

can i call the php script via php local?
like: php -i /var/www/mydomain.com/web/cron.php

thank you
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 - MultiServer Setup - With Dedicated Control Panel - How? SuperJC Installation/Configuration 4 16th October 2012 20:03
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 20:01
Error upgrading ispconfig to 2.2.33 version adrenalinic Installation/Configuration 20 1st October 2009 16:24
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1) ergti Installation/Configuration 1 16th August 2009 12:36
server Installation Configuration deco5003 Installation/Configuration 12 5th August 2009 12:00


All times are GMT +2. The time now is 21:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.