#1  
Old 9th August 2006, 12:18
tiger1 tiger1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ApacheVhostfile stuff

When i keep these lines in my cfg. it gives me errors..

php_admin_flag safe_mode Off
And those.. Have i set anything up wrong? or?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th August 2006, 17:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

What kind of errors?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 10th August 2006, 18:31
tiger1 tiger1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I have fixed it..Dont know how though.. Just remember that i got an error.. Saying that wasnt valid or something
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dns question, firewall and stuff.. TheRudy Installation/Configuration 11 18th June 2006 13:50
C- rating DNS STUFF (no glue, open dns?) adamluz Installation/Configuration 1 6th June 2006 12:29
Damn Nusicance System - DNS 'n' Stuff... maxgen General 2 25th May 2006 14:30
Bash - reading stuff from MySQL.. edge Programming/Scripts 3 4th April 2006 14:49
Added more memory. Do I need to chage stuff? edge Installation/Configuration 3 2nd April 2006 23:10


All times are GMT +2. The time now is 00:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.