#1  
Old 27th February 2013, 14:09
franzz82 franzz82 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem awstat

hi,

I activated AWSTAT with ISPConfig 3.0.5 but there is a problem: error 404 file is missing awsindex.html.

you have any idea?

I used Debian 6.0

thanks to all
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th February 2013, 14:33
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,022
Thanks: 840
Thanked 5,655 Times in 4,464 Posts
 
Default

Statistics are genarated nightly. So you have to wait up to 24 hours until you can access the statistics the first time.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending mails: fine > recive: bad Moundy General 1 20th June 2012 00:40
Courier Imap is not working HellMind General 5 12th April 2012 02:04
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 14:58
BIG Problem Postfix issue admins Installation/Configuration 11 13th November 2009 11:05


All times are GMT +2. The time now is 01:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.