Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 1st March 2013, 16:48
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,678
Thanks: 819
Thanked 5,318 Times in 4,171 Posts
Default

Quote:
The only thing missing is the DNS records. I'm going to see if I can work it out later today without a reference.
DNS is described in the manual as well, chapter 5.12 "How Do I Create A DNS Zone?"
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 2nd March 2013, 19:19
darinpeterson darinpeterson is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 153
Thanks: 35
Thanked 13 Times in 13 Posts
 
Default Is there something wrong with my settings

I think the problem is deeper than performing the individual tasks. It's an issue with a fundamental understanding of how BIND is putting things together to make them work. It's a local configuration...

Can you please look at my settings, and see if I'm missing anything?

Here are my settings:




The SSL is installed on the domain, but I am not providing that image here...



Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
https resolve

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Major recovery Toucan Installation/Configuration 18 9th August 2011 11:45
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 11:20
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 20:01
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47
Problem with https and IE on Mac os and safari DarkBen Installation/Configuration 11 29th September 2006 17:45


All times are GMT +2. The time now is 07:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.