Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th February 2013, 13:01
belleview belleview is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question all created domains from different clients point all towards first created website

Hello Everyone,

I created a new virtual server with better specs by the same host.
Installed the latest ubuntu 12.10 version following the perfect server guide.

After installation was done i created a user, dns entry for it creatd a domain and added a website and mailadres.

Everything seems to work fine except that the website is on the first load very slow and when it does load the first page everything else seems to load better not as fast as it was but significantly better then the first load.

When i create a new user, dns entry create a new domain and added a website and mailadres for it, i uploaded the website to the new server but when i browse to it, it will open up the first website, email is working well. for every new user i create and i try to go to there website it opens the first created website.

any help would be appriciated
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th February 2013, 15:47
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
 
Default

Make sure you select a specific IP instead of * for your web sites in ISPConfig.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Domains limit not enforced for resellers? mrvanes General 3 3rd January 2008 11:07
Multiple Domains 1 Website kassie Installation/Configuration 1 3rd August 2007 17:05
Point domains to dedicated server Russ649 Server Operation 1 5th June 2007 19:56
Is there a Script to add Multiple Domains (websites) to ISPCONFIG??? bpmee Programming/Scripts 2 23rd February 2007 01:33
Default created domains? lerra Installation/Configuration 1 23rd April 2006 18:58


All times are GMT +2. The time now is 23:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.