Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st August 2006, 19:25
dansaycool dansaycool is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down Ubuntu keeps rebooting after installation

Hello again lol,
I have just installed ubuntu 6.06 LTS server edition following falko once again excellent how-to, but once the installtion is complete you remove the installation cd and the computer restarts. Trouble is the computer then wont stop restarting, it boots post the BIOS and starts GRUB but then restarts, my thinking is it has something to do with GRUB but i'm unsure
Many thanks
dan
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd August 2006, 14:07
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

I think it's an issue with the kernel. Did you use the Ubuntu server CD to follow the tutorial, or the normal desktop CD?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd August 2006, 14:57
dansaycool dansaycool is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I downloaded and burned to disc the server CD off the Ubuntu website. I'm pretty sure its the right disc lol. I also have another verison of Ubuntu which came with "Linux Format" magazine I have got which gives you a DVD Live verison of Ubuntu, I have installed this and it works good so I know its not the computer or anything faulty, I would use that disc but I think its the desktop edition.
Thanks again
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd August 2006, 15:42
dansaycool dansaycool is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I found this website which solved my problem, turns out the computer I run doesnt meet the system requirements, but this website found the soloution

http://paradigma.pt/ja/slog/index.ph...f-cpu-686.html

hope this helps people with simular problems to mine

thanks agian
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu 6.06 installation error jacobhenry Installation/Configuration 5 8th July 2006 12:01
Perfect Ubuntu Installation Problems zimele HOWTO-Related Questions 5 13th June 2006 11:24
Request: Perfect Ubuntu 6.06 LTS - Automatic LAMP Server Installation (co-location) Anim Suggest HOWTO 19 6th June 2006 11:30
Ubuntu Installation problem toyito Installation/Configuration 8 5th May 2006 19:56
Ubuntu Installation Fails - ISPConfig mateo107 Installation/Configuration 5 9th March 2006 07:54


All times are GMT +2. The time now is 16:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.