Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd February 2013, 18:07
davidsa davidsa is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Skip domain name of a shared server to a dedicated server

Hello,

I have a little problem. I have a hosting with a domain name that I'll call "domaine.fr" with OVH.

Yesterday I purchased a dedicated server including ISP Config 3 with OVH also.

I tried to set my ohv manager to point my domain name to my dedicated server but without success.

Here are the steps I implemented:

1) At my manager Accommodation:

In my DNS zones I changed my lines as what:

. domaine.fr A "ip_de_mon_serveur_dédié"
www.domaine.fr A "ip_de_mon_serveur_dédié"
int.domaine.fr A "ip_de_mon_serveur_dédié"

2) At my dedicated server and my ISP Config interface:

I created a new site with domain "domaine.fr"


I configured it yesterday, I thought it need a little moment for the DNS propagation but this afternoon it still not workind I can not access a domaine.fr.

So I guess I forgot something.

Thank you in advance for your return.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd February 2013, 19:39
davidsa davidsa is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

up please!!!!!
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd February 2013, 10:24
davidsa davidsa is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

That's fix, that was because I have an host configure and my local network.
Just a mistake from me!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Local mail server - final touch Alexhor Installation/Configuration 4 12th April 2012 22:33
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 12:58
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
subdomain and mail relay configuration aranthorn Installation/Configuration 24 3rd September 2007 22:53


All times are GMT +2. The time now is 04:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.