Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd February 2013, 16:51
arek_bednarczyk arek_bednarczyk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Poland
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default After moving server doesn't work queue...

Hi,
Yesterday I was move a ispconfig master server to another machine.
Everything is ok - I was copy all mysql db, dbispconfig too - then I start resync all by Resync Tool. All filse from /var/vmail and /var/www war copied by rsync -a. Files /usr/local/ispconfig was copied too.

And everything is ok - I can login to Ispconfig, sites work, but one important thing is not working: If someone try add a new site or something nothig happen. For tasks which should make on external servers (I have one master and 2 slaves) I see a tasks in ispconfig monitor, but they are not done. For local (master) tasks, I don't see anything - I see a newly created site, but only in ispconfig list, not on disk...

Can anybody help something???

Log from ispconfig:
/usr/local/ispconfig/server/server.sh
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
03.02.2013-15:35 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
/sbin/iptables
/sbin/ip6tables
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
finished.

I have no idea - nothing interesting in all system and ispconfig logs :/

Last edited by arek_bednarczyk; 3rd February 2013 at 17:43. Reason: / added log from ispconfig /
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd February 2013, 22:21
arek_bednarczyk arek_bednarczyk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Poland
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default This may be wrong file or directory privileges?

This may be wrong file or directory privileges? In database I see a new ftp user and website, but no client's directory and any files are created...
Reply With Quote
  #3  
Old 4th February 2013, 03:08
arek_bednarczyk arek_bednarczyk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Poland
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK, solved... moving on a new server about 600 clients and 1000 sites take me 24h :/
Reply With Quote
  #4  
Old 4th February 2013, 13:13
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,791
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Quote:
Log from ispconfig:
/usr/local/ispconfig/server/server.sh
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
03.02.2013-15:35 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
/sbin/iptables
/sbin/ip6tables
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
finished.
Thats ok. Maybe you deleed records from sys_datalog table or emptied that table. In this case the system is not able to find changes as the new change records start at ID 1 again.

the solution in this case would have been to set the value of the updated clumn in the server table to the last processed value from sys_datalog.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
arek_bednarczyk (4th February 2013)
  #5  
Old 4th February 2013, 13:22
arek_bednarczyk arek_bednarczyk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Poland
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Thats ok. Maybe you deleed records from sys_datalog table or emptied that table. In this case the system is not able to find changes as the new change records start at ID 1 again.

the solution in this case would have been to set the value of the updated clumn in the server table to the last processed value from sys_datalog.
Exactly! Thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 06:35
ISPConfig 3 Installation - Postfix queue stuck andrew971218 Installation/Configuration 21 15th July 2011 15:42
Cron issue in Debian 6 Nolan Installation/Configuration 6 18th April 2011 17:36
Unable to Receve Email walner8080 Installation/Configuration 8 30th September 2010 06:58
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 14:58


All times are GMT +2. The time now is 10:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.