Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st February 2013, 11:09
jpucik jpucik is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 28
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default Hello anybody with same problem ? :-)

Error: Package: abrt-2.0.8-6.el6.centos.2.x86_64 (updates)
Requires: libreport >= 2.0.9-5.el6_3.2
Installed: libreport-2.0.9-5.el6.centos.2.x86_64 (@updates)
libreport = 2.0.9-5.el6.centos.2
Available: libreport-2.0.9-5.el6.centos.i686 (base)
libreport = 2.0.9-5.el6.centos
You could try using --skip-broken to work around the problem
You could try running: rpm -Va --nofiles --nodigest


nothing is working for me :-) I could not find anything on google just a bug on centos
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
centos 6.3-64

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending mails: fine > recive: bad Moundy General 1 19th June 2012 23:40
Courier Imap is not working HellMind General 5 12th April 2012 01:04
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 13:58
BIG Problem Postfix issue admins Installation/Configuration 11 13th November 2009 10:05


All times are GMT +2. The time now is 07:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.