Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th January 2013, 10:33
enzolarosa enzolarosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Castelvetrano
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to enzolarosa
Default possible bug? or problem of my server?

Hi all .. vincenzo 21 years I have used a couple of months ISPConfig .. I'm trying the 3.0.5 and I'm fine .. trovanto if it were not for a small problem .. after the upgrade (from 3.0.4 to 3.0.5) when I try to add a database from ISPConfig is not actually created in mysql server, however, is shown in the panel .. also subdomains are added to the panel but are not really created .. : (How can I solve .. then there is another problem with cronjob .. below the log ..


Code:
FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.

FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl

Error: (CLI:003) Specified controller does not exist.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th January 2013, 18:56
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,394
Thanks: 833
Thanked 5,488 Times in 4,320 Posts
Default

Most likely a problem on your server as I know several companys that use 3.0.5 RC1 in production already without any issues. See here for instructions to debug this issue on your server:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=58408
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 6th January 2013, 20:16
enzolarosa enzolarosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Castelvetrano
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to enzolarosa
Default

use Debian 6 and ISPConfig 3.0.5 RC1 -
I followed the guide http://www.faqforge.com/linux/debugg...-of-a-failure/ to doing

crontab -e

and after
/usr/local/ispconfig/server/server.sh

and I get

root@ks3097509:~# crontab -e
crontab: installing new crontab
root@ks3097509:~# /usr/local/ispconfig/server/server.sh
finished.
root@ks3097509:~#
Reply With Quote
  #4  
Old 6th January 2013, 20:45
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,394
Thanks: 833
Thanked 5,488 Times in 4,320 Posts
Default

Seems as if you did not set loglevel to debug asd ecsribe din the faq,otherwise the output of the script would have been more verbose.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 6th January 2013, 20:53
enzolarosa enzolarosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Castelvetrano
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to enzolarosa
Default

how i can set loglevel to debug?
Reply With Quote
  #6  
Old 6th January 2013, 20:57
enzolarosa enzolarosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Castelvetrano
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to enzolarosa
Default

i have set debug mode into ispconfig panel.. have run the comand

/usr/local/ispconfig/server/server.sh

and i get this


06.01.2013-19:54 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
06.01.2013-19:54 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
finished.
Reply With Quote
  #7  
Old 6th January 2013, 21:03
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,394
Thanks: 833
Thanked 5,488 Times in 4,320 Posts
Default

Thats ok, according to the output there are no pending items or errors. Have you checked if the missing items arecreated now?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #8  
Old 6th January 2013, 21:15
enzolarosa enzolarosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Castelvetrano
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to enzolarosa
Default

if I look in the database that tells me the control panel ISPConfig 3.0.5RC1 tells me that the database exists and is properly c2_seo created .. but if I look in phpmyadmin the database does not exist .. and the same thing for me I created a subdomain subdomain seo. {site} with no redirect flag .. but does not work .. first everything was working properly .. : (Attached the two screen



Reply With Quote
  #9  
Old 6th January 2013, 21:41
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,394
Thanks: 833
Thanked 5,488 Times in 4,320 Posts
Default

Did you create a db user for this database first? Database users and databases are now separated in ispconfig. Are there any pending jobs listed in the jobqueue in ispconfig? Have you edited or removed any records in the ispconfig database, especially the sys_datalog table?

Regarding the subdomain, subdomains exist only as config line in the apache vhos of the website were it belongs to, there are no separate files or folders. Have you chakcked the apache vhost of the website were it belongs to if there is a Alias line inside for the subdomain?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.

Last edited by till; 6th January 2013 at 21:43.
Reply With Quote
  #10  
Old 6th January 2013, 21:49
enzolarosa enzolarosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Castelvetrano
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to enzolarosa
 
Default

yes i have create first user for this database and i call c2_seo...
in pending jobs listed in the jobqueue is empy..
you have removed all of the records in the table that I have indicated .. but I removed them long ago .. I would not be a problem with that ..
vhost file is not present in the line with the subdomain .. or rather there are any other subdomain created before touching the table in question .. : (
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 system installation script Mark_NL Tips/Tricks/Mods 12 7th March 2014 06:30
Not working emails (DNS and postfix problem?) shekiman Installation/Configuration 9 1st March 2011 16:25
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
Problem with mail server and subdomains MyKE General 7 26th February 2010 10:18
The Perfect Setup - Debian Etch (Debian 4.0) some trouble daniel80 HOWTO-Related Questions 26 1st February 2008 16:30


All times are GMT +2. The time now is 18:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.